nieuws

FG Restaurant beste beoordeling tijdens Heerlijk10Daagse

Restaurant 2890

FG Restaurant (**) heeft de beste beoordeling gekregen tijdens de Heerlijk10Daagse, waarin gasten eind mei konden genieten van culinaire klasse tegen een voordelige prijs. Na afloop werd hen gevraagd om hun oordeel uit te brengen en hun ervaring met een cijfer te belonen.

FG Restaurant beste beoordeling tijdens Heerlijk10Daagse

‘Wij bedanken de bezoekers van Heerlijk10Daagse voor deze enorme waardering. Dit is natuurlijk een leuke prestatie om de vertrouwde Lloydstraat mee af te sluiten‘, aldus chef-kok François Geurds.  Het restaurant verhuist in augustus naar een nieuwe locatie: de Katshoek in Rotterdam.

Top 10

FG Restaurant** 9,27 (Rotterdam)
Herberg de Engel 9,23 (Dodewaard)
De Goudplevier 9,20 (Peize)
De Witte Zwaan 9,15 (De Bilt)
Tante Koosje* 9,14 (Loenen aan de Vecht)
‘t Kalkoentje 9,01 (Rhenen)
ML* 9,01 (Haarlem)
Red Chilli 9,00 (Nieuwe Niedorp)
Bridges* 8,97 (Amsterdam)
La Provence* 8,96 (Driebergen-Rijsenburg)

Reageer op dit artikel