nieuws

Foodora breidt (strand)dienst uit naar Den Haag

Restaurant 1102

Foodora breidt haar dienst uit naar Den Haag. ‘Wie komend weekend op Scheveningen van het mooie weer geniet, kan nu voor het eerst de heerlijkste gerechten bestellen vanuit zijn strandstoel’, zo meldt de fietsbezorgdienst.

Foodora breidt (strand)dienst uit naar Den Haag

Beachclub Bliss en horecagroep Entrada, onder andere bekend van de restaurants Topkapi, S*team en La Galleria, hebben zich al aangesloten bij de dienst. Verder kan er tussen het zonnebaden door ook genoten worden van de lekkerste pizza’s en pasta’s, visgerechten en culinaire hamburgers van diverse hotspots op en rondom de boulevard.

Bestellen vanaf de strandstoel

Gebruikers kunnen via de foodora Android- of iOS-app op hun smartphone een bestelling plaatsen en een locatie op de boulevard of op het strand aangeven. De gerechten worden vervolgens door een fietskoerier binnen een halfuur bezorgd. Voordeel hiervan is dat je hiermee rijen bij de strandtent vermijdt en strandbezoekers hun plek op het strand niet hoeven af te staan om wat te gaan eten.

foodora 1

Bezorgdienst Foodora maakte in april bekend dat ze ook  gerechten van tweesterrenchef Moshik Roth bij mensen thuis gaat bezorgen. Deze samenwerking startte in mei van dit jaar. Foodora noemt het zelf ‘de meest exclusieve bezorgmaaltijd ooit.’

Over foodora

Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 32 verschillende steden.

Lees hier het uitgebreide artikel over (fiets)bezorgdiensten dat op 13 mei in het magazine van Misset Horeca verscheen.

Reageer op dit artikel