Julius Jaspers en Serre koken bij Het Bosch

Julius Jaspers en Serre koken bij Het Bosch

Julius Jaspers en chef Marc van der Tang van Restaurant Serre (Okura Hotel Amsterdam) maken de gerechten op het driedaags event Waterfront van Restaurant Het Bosch van Ferry van Houten.

Restaurant Het Bosch van Ferry van Houten organiseert dit jaar voor het tweede opvolgende jaar haar eigen culinaire muziek event Waterfront. Het is op 15, 16 en 17 juli.

Gasten kunnen vanaf hun eigen boot of op het terras van Het Bosch aan het Jollenpad in Amsterdam luisteren naar chill & groove muziek, nippen aan een cocktail of glas wijn. Het Bosch heeft een terras aan het Nieuwe Meer in Amsterdam. 

Trek? Dan staan chefs klaar in een van de open keukens waar de crew van Het Bosch (met SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel), Julius Jaspers en Marc van der Tang van Serre, gerechtjes maken.

Waterfront van Het Bosch
Waterfront van Het Bosch in 2015

Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Het Bosch.  Entree in combinatie met een zeven ­gangen 'swinging dinner' is tijdens het event te verkrijgen vanaf €65.