nieuws

La Place terug aan het Rokin in Amsterdam

Restaurant 1355

Het restaurant van La Place in het voormalige pand van V&D aan het Rokin in Amsterdam gaat vrijdag weer open. Van de 125 medewerkers werkte 90 procent voorheen ook al voor La Place, liet het bedrijf donderdag weten.

La Place terug aan het Rokin in Amsterdam

Na het faillissement van warenhuisketen V&D werd dochterbedrijf La Place overgenomen door Jumbo. Het supermarktconcern kondigde aan in elk geval de zelfstandige filialen, die niet gekoppeld waren aan een warenhuis van V&D, te willen voortzetten.

Jumbo

Voor de ‘V&D-restaurants’ zag de toekomst er minder rooskleurig uit, omdat het de curatoren niet lukte een doorstart voor de warenhuisketen te bewerkstelligen. Jumbo ziet desondanks brood in de vestiging in het centrum van Amsterdam.

Reageer op dit artikel