nieuws

Moshik Roth verhoogt aandeel groente in maaltijden

Restaurant 2345

Moshik Roth verhoogt het aandeel van groente in zijn kant-en-klaarmaaltijden naar 200 gram. De tweesterrenchef maakt onder het label &samhoud food koelverse maaltijden voor supermarktketen Albert Heijn. Deze week lanceert de chef een nieuwe lijn.

Moshik Roth verhoogt aandeel groente in maaltijden

In deze gerechten zit minimaal 200 gram groente. De topchef ontwikkelde een rode curry, pasta bolognese, mac ’n cheese en groente bami die tussen de 200 en de 252 gram groente bevatten. Hiermee speelt Moshik Roth in op de nieuwe Schijf van Vijf die sinds kort 250 gram groente per dag voorschrijft.

‘Groente is een essentieel onderdeel van onze voeding en de rode draad in alles wat ik maak. Ik hoop met deze nieuwe lijn te laten zien dat men ook zonder zelf te koken een lekkere en complete maaltijd, boordevol groente, kan eten’, aldus Roth.

‘Ik ben trots op het eindresultaat,’ zegt de chef. ‘Gevarieerde maaltijden met een grote hoeveelheid groente en een goede smaak.’

_samhoud-food---nieuwe-versmaaltijden

&samhoud food is ontstaan vanuit tweesterrenrestaurant &samhoud places, de proeftuin voor de voedselinnovaties van &samhoud food.  

Reageer op dit artikel