nieuws

Online uitzendbureau lanceert app voor horeca

Restaurant 1450

Het nieuwe digitale uitzendbureau Youbahn heeft een app gelanceerd voor automatische job matching waarmee onder meer horecaondernemers en studenten 24/7 met elkaar in contact kunnen komen.

Online uitzendbureau lanceert app voor horeca

Youbahn richt zich op sectoren waar studenten vaak ingezet worden. Studenten kunnen door middel van de app zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak ze willen werken. Vanwege het dynamische karakter van horeca-ondernemingen, verwacht Youbahn juist in deze branche veel matches te kunnen maken.

Online uitzendbureau

Het online uitzendbureau werkt zonder kantoren en zonder intercedenten. Opdrachtgevers en studenten voeren zelf de regie middels de app. Naast de automatische job matching zijn alle relevante cao-afspraken en actuele wet- en regelgeving verwerkt in de app. Ook verloning en facturering is volledig geautomatiseerd.

Regie

‘Via onze app kunnen opdrachtgevers en studenten elkaar snel en gemakkelijk vinden om jobs in de horeca in te vullen’, aldus Youbahn directeur Daniëlle van der Burg . ‘Door hen zelf de regie in handen te geven kunnen we een hogere kwaliteit bieden tegen lagere kosten in vergelijking met traditionele algemene uitzendbureaus.’

Selectie

De opdrachtgever kan bij plaatsing van een job zijn selectiecriteria aangeven. De app toont dan alle beschikbare studenten met de gevraagde competenties. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om zelf geschikte studenten uit te nodigen voor de baan. Alle studenten in de database zijn vooraf gescreend en hebben een arbeidsovereenkomst met Youbahn getekend, waardoor ze direct voor de opdrachtgever aan de slag kunnen.

Inhuur

‘Wij schalen alle studenten in conform de cao van de opdrachtgever. Ziekte- en verlofuren zijn opgenomen in de vooraf bepaalde tarieven’, aldus Van der Burg. ‘We rekenen boven op de daadwerkelijke loonkosten twee euro per gewerkt uur. Iedere opdrachtgever weet dus altijd vooraf hoeveel de inhuur van een student kost’, besluit de Youbahn directeur .

 

 

Reageer op dit artikel