nieuws

Pascale Fagel stopt met horecabedrijf

Restaurant 3364

Pascale Fagel stopt met restaurant Le Couple, dat ze samen met haar man Alwin Engelberts veertien jaar heeft gerund. Ze is een van de laatste leden van de Fagel-familie die nog actief was in de horeca.

Pascale Fagel stopt met horecabedrijf

‘Dit moeilijke besluit moeten we nemen vanwege gezondheidsredenen,’ zegt Pascale Fagel (52) tegen Misset Horeca. ‘Mijn man Alwin Engelberts (57)  is hartpatiënt en moet een zware operatie ondergaan.’

Volgens Pascale Fagel is hun zaak Le Couple te klein om er een tweede ondernemer bij te betrekken. ‘We kunnen veertien jaar Le Couple mooi en waardig afsluiten. Ik ben natuurlijk wel een horecadier, maar onze gezondheid gaat toch zeker voor.’

Fagel gaat drie dagen koken bij een traiteur in Den Bosch. Daarnaast zoekt ze nog een parttime betrekking in de horeca.

Le Couple is nog tot eind juli open op vrijdag, zaterdag en zondag met een aangepaste kaart. Het huurpand krijgt weer een nieuwe horecabestemming, welke dat weet Fagel niet. 

De Fagel-familie 

Van de Fagel-familie zijn nog een aantal leden actief in de horeca. Jacqueline Fagel heeft met haar man Bart Broshuis een restaurant in Den Dolder, Cantina Mediterrana en Marcel en Monique Fagel runnen een traiteur en delicatessenwinkel  in Den Bosch. Ook Joris Fagel (23),  de vierde generatie,  is actief in de horeca. Hij werkt bij Café Reinders op het Leidseplein in Amsterdam.

Reageer op dit artikel