nieuws

Ramon Beuk helpt zanger Jan Smit in restaurant

Restaurant 2096

Jan Smit die vorig jaar mede-eigenaar is geworden van café-restaurant Lotje Wine & Dine aan de dijk in Volendam, krijgt in de keuken hulp van topkok Ramon Beuk.

Ramon Beuk helpt zanger Jan Smit in restaurant
Ramon Beuk

Jan Smit heeft de hulp van de ervaren kracht ingehuurd. Smit: ‘Eigenlijk ben ik vooral achter de schermen actief en help ik mee met het bedenken van concepten, zoals de avonden waarop mijn goede vriend Ramon Beuk in de keuken staat’, zegt de Volendamse zanger tegenover De Telegraaf.

Achter de bar

‘We hebben de beste mensen van Volendam aan het werk: het eten en de gezelligheid doen de rest.’ Smit meldt dat hij zelf niet achter de bar staat in zijn horecagelegenheid en dat hij de gasten er niet het eten serveert. ‘Ik weet wel veel van de horeca, maar dat is toch kennis die ik vooral aan de voorkant van de tap heb opgedaan.’

 

Reageer op dit artikel