nieuws

Restaurant Boas biedt dineren op de kerktoren in Deventer

Restaurant 2008

Restaurant Boas in Deventer biedt gasten deze zomer gelegenheid op hoog niveau te dineren. Op 46 meter hoogte om precies te zijn, op de Lebuinuskerk in de Hanzestad.

Restaurant Boas biedt dineren op de kerktoren in Deventer

Wie slecht ter been is of last heeft van hoogtevrees, moet wellicht een andere locatie zoeken om te dineren, maar de overige gasten wacht een mooi uitzicht vanaf hun tafels. De klim van 220 treden zal de eetlust ook wel opwekken.

150 euro p.p

Een avondje dineren op de toren kost 150 euro p.p. Dit is inclusief een aperitief, vier-gangen menu en bijpassende wijnen. Het diner kan doorgang vinden bij minimaal 6 personen. Ook zijn er enkele data dat er in totaal 6 gasten kunnen dineren, dus ook groepjes van 2.

Reageer op dit artikel