nieuws

Restaurant l’Atelier sluit zich aan bij JRE

Restaurant 2077

Restaurant l’Atelier in Gulpen is het nieuwste lid van restaurantvereniging JRE Nederland. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz zijn formeel toegetreden tijdens de jaarlijkse partnerlunch, woensdag 1 juni bij Tante Kee in Kaag. De vereniging van jonge ondernemers met een ‘never ending passion’ voor hun vakmanschap telt nu 34 aangesloten eetgelegenheden.

Restaurant l’Atelier sluit zich aan bij JRE
Ellen en Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen.

Nadat het aantal aangesloten restaurants begin dit jaar al met vier werd uitgebreid, is daar nu dus een vijfde restaurant aan toegevoegd. Bij l’Atelier in Gulpen van Ellen en Hans Kinkartz leidt Hans de keuken van het restaurant en Ellen werkt als gastvrouw en sommelier.
De Limburgse eetgelegenheid heeft de Franse keuken als basis. ‘Echt lekker eten en herkenbaarheid van de producten zijn voor ons de basis’, aldus Hans. L’Atelier heeft een capaciteit van veertig couverts en is vijf dagen in de week geopend voor lunch (zaterdag uitgezonderd) en diner.

Mastercard nieuwe partner
Tijdens de JRE partnerlunch bij Tante Kee in Kaag presenteerde voorzitter Rik Jansma, zelf eigenaar van Basiliek in Harderwijk, van JRE Nederland eveneens een nieuwe partner: Mastercard. ‘Een partner die echt een verlengstuk is voor onze vereniging’, aldus de voorzitter. ‘Samen gaan we een experience verkopen aan gasten.’ Over de redenen dat l’Atelier  zich bij JRE Nederland hebben aangesloten, zegt Hans: ‘De vriendschap is heel hecht en de leden zijn erg open naar elkaar toe, ook als het gaat om moeilijke onderwerpen of situaties. Dat spreekt ons enorm aan.’

Reageer op dit artikel