nieuws

Restaurant noemt gast ‘vetzak’ op de rekening

Restaurant 1739

Een restaurant in Amerika had een gast in het systeem aangeduid als ‘vetzak’, wat uiteindelijk ook op de rekening terechtkwam in plaats van de naam van de gast. De restauranteigenaar moest diep door het stof en ontsloeg de verantwoordelijke bedieningsmedewerker – zijn eigen zoon – op staande voet.

Restaurant noemt gast ‘vetzak’ op de rekening

Dillon Arnold keek vreemd op toen hij in een restaurant beleefd de rekening kreeg aangereikt en op de plek waar zijn naam hoorde te staan, het woord ‘vetzak’ zag vermeld. Hij had zitten eten in het All Stars Restaurant in Warwick, in de Amerikaanse staat Rhode Island.

Eigenaar Antonio Ambroso putte zich uit in verontschuldigingen en beloofde onverwijld maatregelen te nemen. Dat deed hij door direct de verantwoordelijke ober op straat te zetten. Dat was een opmerkelijk besluit, want dat was zijn achttienjarige zoon T.J. De zoon bood zijn verontschuldigingen later apart aan via de sociale media.

Volgens The New York Daily News heeft Ambrosio de beledigde Arnold een dinercheque van 50 dollar in het vooruitzicht gesteld als hij nog eens komt eten.

Reageer op dit artikel