nieuws

Schilo van Coevorden ontvangt award Japan

Restaurant 2373

De executive chef van het Conservatorium hotel in Amsterdam, Schilo van Coevorden, heeft als eerste in Nederland een speciale award uit Japan in ontvangst mogen nemen; ‘the Recommended Hida-Gyu restaurant oversee certificate’.

Schilo van Coevorden ontvangt award Japan

‘Het is voor mij een enorme eer deze bijzondere award in ontvangst te mogen nemen voor de Nederlandse markt. Wij zijn in september 2015 bij Taiko gestart met het Hida Gyu geïnspireerde menu en ik ben zeer trots dat we hier nu een onderscheiding voor hebben gekregen’, aldus Schilo van Coevorden.

Japans rundvlees

Vanaf september 2015 staat het menu van Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant van het Conservatorium hotel, geheel in het teken van de Hida Gyu; een Japans rundvlees van de allerhoogste kwaliteit.

Gyu staat voor beef en is afkomstig van de zwartharige rund uit de Japanse prefectuur Gifu. Het rundvlees staat internationaal bekend om zijn premium kwaliteit, hoog gemarmerde structuur en heerlijke smaak. De Hida runderen leven in de omgeving van Chubu, waar ze genieten van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht.

Reageer op dit artikel