nieuws

Top-10 nieuwe namen restaurant Hilton Rotterdam bekend

Restaurant 2058

Hilton Rotterdam riep haar stadsgenoten op een naam te bedenken voor het nieuwe restaurant dat, onder leiding van Stephan Nijst, op donderdag 30 juni haar deuren opent. Een jury heeft inmiddels een shifting gemaakt van tien namen. De winnende naam wordt tijdens de officiële opening bekendgemaakt, waar de bedenker eregast zal zijn en een prijzenpakket in ontvangst zal nemen.

Top-10 nieuwe namen restaurant Hilton Rotterdam bekend
Het nieuwe restaurant komt onder leiding van Stephan Nijst.

Het nieuwe restaurant van Hilton Rotterdam opent donderdag 30 juni de deuren. Als oer-Rotterdams icoon wilde Hilton haar stadsgenoten graag betrekken bij het bedenken van een naam en riep een wedstrijd uit. Inmiddels is een selectie van tien namen bekend en is het aan de jury om daar dé naam voor het restaurant uit te distilleren. De nieuwe naam moet uiteraard aan enige voorwaarden voldoen: hij moest het internationale karakter van de stad weergeven en passen bij het karakter van de nieuwe zaak. Op 30 juni wordt de naam bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van het restaurant, dat onder leiding staat van chef-kok Stephan Nijst. De bedenker van de winnende naam ontvangt een sterrenwaardig prijzenpakket en is uiteraard te gast bij de onthulling.

Overnachting presidentiële suite

De tien gekozen namen in willekeurige volgorde:

Pure
Klei
XDock
Ne9en
Can
Roots
Cool
Conrad’s Kitchen
Rotonde
Het Palet

De bedenker van de beste naam wordt beloond met een volledig verzorgd diner in het nieuwe restaurant aan de Chef’s Table. Bovendien is de winnaar eregast tijdens de officiële opening op 30 juni. Daarnaast krijgt de bedenker van de beste naam een overnachting van twee personen in de presidentiele suite van het Hilton cadeau.

 

Reageer op dit artikel