nieuws

Zilver voor chef Sandton De Raay bij The Vegetarian Chance Milaan

Restaurant 1400

Lennart van Weert, chef bij Sandton Chateau De Raay, heeft bij The Vegetarian Chance in Milaan zilver behaald. Vooral de eetbare bloemen uit eigen land wisten de jury te verrassen.

Zilver voor chef Sandton De Raay bij The Vegetarian Chance Milaan
Het winnende gerecht

De jury was vol lof over de creaties van Van Weert, gemaakt van groenten, kruiden en eetbare bloemen van eigen land. Het gerecht zal de komende maanden ook staan op de menukaart in Château De Raay, op het landgoed in Baarlo.

Goud naar Italië

Organisator van de vegetarische kookwedstrijd is Pietro Leemann, chef-kok en eigenaar van het vegetarische restaurant Joia*. Chefs uit de hele wereld streden om de bovenste plekken. Het goud was voor Antonio Zaccardi, van Piazza di Duomo, nummer zeventien bij de World’s 50 Best Restaurants 2016.

 

Reageer op dit artikel