nieuws

Andrès Delpeut nieuwe executive chef Bridges

Restaurant 3139

Andrès Delpeut zal per 1 augustus 2016 de scepter zwaaien als executive chef van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Hij neemt deze positie over van Bobby Rust, die sinds 2014 aan het roer stond van het sterrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Andrès Delpeut nieuwe executive chef Bridges

Met de aanstelling van Delpeut als executive chef gaat Bridges een nieuwe fase in, waarin hij – samen met het team – het concept van Bridges, inspired by Ron Blaauw, verder zal uitbouwen. Delpeut is voormalig Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam en heeft in zijn jarenlange ervaring verschillende keukens aangestuurd op managementniveau.

Eerder al Michelinster

Delpeut is geen vreemde in de wereld van de Michelinsterren; in 2000 ontving hij zijn eerste Michelinster met Restaurant De Roggebot. In zijn tijd als culinary director bij Brasserie Paardenburg werkte Delpeut al eerder samen met Ron Blaauw.

Bobby Rust: nieuw project voor Blaauw

Bobby Rust heeft volgens The Grand ‘sinds zijn komst in 2014, met enorm talent en continue streven naar het ultieme niveau, Bridges naar een hoger level gebracht.’ Nu zal de protegé van Ron Blaauw een nieuw project gaan ontwikkelen voor zijn chef in Azië.

Reageer op dit artikel