nieuws

Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Restaurant 1499

Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis aan het Stadhuisplein deze week de deuren in het centrum van Rotterdam. Een locatie met openslaande raampartijen naar het imposante Stadhuis en een robuuste bar.

Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Bijna anderhalve eeuw geleden was men op deze plek al welkom bij de grootouders van Cornelis voor een goed glas wijn en een stevige pot stovend vlees.

Op de kaart

Chefkok’s IJsbrant Wilbrenninck en Karim Aggoun hebben gewerkt aan een bijzonder menu met traditionele en pure gerechten. Bij Cornelis wordt uitsluitend gewerkt met producten waarvan de afkomst bekend is. Op het menu vind je gerechten zoals: Dry aged Côte de boeuf van de Simmentaler, gebakken procureur van het Berkshire varken, gekonfijte parelhoenbout, Rib Eye, lady- en Tunasteaks.

Wijnbar

Naast het restaurantgedeelte beschikt Cornelis over een aparte wijnbar waar de gasten gedurende de avond terecht kunnen voor een goed glas wijn of cocktail. In de weekenden wordt ook gedanst in de wijnbar.

Reageer op dit artikel