nieuws

Culinair Den Haag ontdekken met Food Tours

Restaurant 1599

Liefhebbers van wijn kunnen via Bites & Stories De Wine Tour The Hague doen. Deze route voert al wandelend langs vijf verschillende culinaire wijnlocaties door het oude centrum van Den Haag in het Hofkwartier en het Zeeheldenkwartier. Wijn- en foodliefhebbers ontdekken in een vier uur durende tour de leukste culinaire hotspots van Den Haag onder begeleiding van een Nederlandse of Engelstalige gids.

Culinair Den Haag ontdekken met Food Tours

 

Food tours zijn wereldwijd in populariteit aan het groeien als activiteit om een stad te ontdekken. Bites & Stories speelt hier op in met hun nieuwe Winte Tour, een combinatie van wijn drinken en culinair genieten op verschillende locaties door de stad. Bij elke locatie een andere wijn, een bijpassend gerecht en een enthousiaste eigenaar die de wijnen en gerechten toelicht. Tijdens de tour laat de gids de mooiste plekjes van de hofstad zien en vertelt anekdotes over de wat minder bekende bezienswaardigheden op de route. Voor de tour is Bites & Stories een samenwerking aangegaan met vijf verschillende culinaire wijnlocaties: pinxtosbar La Basque, Winecode, By J&M, de Twee Heeren en Wicked Wines.

Voorliefde voor culinair Den Haag

In september 2015 begon Bites & Stories haar Food Tour. Dagelijks verzorgen zij food tours langs 7 à 8 locaties: kleine (speciaal)zaken, bakkers, lunchrooms en cafés, waar je Haagse specialiteiten proeft en het gezicht achter de zaak leert kennen. Door de voorliefde voor en kennis van eten, wijn en Den Haag, leren gasten de gastronomie van Den Haag kennen: van het verhaal achter de Haagse Hopjes tot de ‘place to be’ voor de lekkerste spekkoek van Den Haag.

Tijden en boekingen

De Wine Tour is elke vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur en er kunnen zich tot 10 personen voor inschrijven. Kaartjes kosten €75 per persoon en zijn te boeken via www.bitesandstories.com. De Food Tour is elke dinsdag t/m vrijdag om 13:00 – 17:00 en elke zaterdag en zondag om 12:00 – 16:00. Kaartjes kosten €50 per persoon en zijn te boeken via www.bitesandstories.com.

Reageer op dit artikel