nieuws

Eerste impressie van FG Restaurant op nieuwe locatie

Restaurant 4548

François Geurds geeft een eerste impressie van FG Restaurant (**) op de nieuwe locatie, Katshoek 37b in Rotterdam.

Eerste impressie van FG Restaurant op nieuwe locatie

‘Geen verbouwing gaat zonder slag of stoot. Wat telt, is het eindresultaat en daarmee zijn we ontzettend blij’, meldt de chef-kok en eigenaar op de Facebooksite van FG Restaurant. ‘De laatste puntjes worden op dit moment op de i gezet.’

FG Restaurant op de nieuwe locatie krijgt een volledig naadloze keuken, waar bacteriën geen schijn van kans hebben. Het restaurant telt 54 draaistoelen en een ultraluxe bar met 8 zitplaatsen.

Buren en bistro

Vanaf dinsdag 9 augustus is het restaurant onder de Hofbogen geopend voor zowel lunch als diner. Om een kwaliteitsslag te maken worden sterrenrestaurants FG Restaurant (**) en FG Food Labs (*) buren van elkaar. ‘Een betere focus leidt tot betere prestaties.’

In het pand waar tot voor kort nog het tweesterrenrestaurant zat, opent de tweesterrenchef half september een FG Bistro. Zolang het pand nog niet wisselt van eigenaar, exploiteert Geurds er die bistro.

Lees meer over FG Restaurant in het magazine van Misset Horeca dat op 19 augustus verschijnt.

Reageer op dit artikel