nieuws

Estée Strooker opent eigen saladebar in Arnhem

Restaurant 4956

‘Slaatje-Bla’. Zo gaat de nieuwe saladebar heten die chef-kok Estée Strooker 1 augustus opent in Arnhem. Diverse salades kunnen ter plekke gegeten worden maar ook bezorgen of meenemen in glazen potten zijn een optie.

Estée Strooker opent eigen saladebar in Arnhem

Estée Strooker opent haar salade-bar ‘Slaatje-Bla’, 1 augustus aan de Klarendalseweg in Arnhem, zo meldt De Gelderlander. Het is de tweede zaak voor de 24Kitchen-tv-kok, die al sinds 2011 ’t Amusement runt in de Gelderse hoofdstad.

Sla in een pot

Bij Slaatje-Bla, in het Arnhemse Modekwartier, zijn onder meer ieder jaargetijde vijf salades verkrijgbaar. Ze kunnen ter plekke gegeten worden, bezorgd worden of meegenomen. Die laatste twee opties gebeuren in glazen potten waarin de salades als het ware gestapeld worden: dressings onderop, met daarop de koolhydraten, gevolgd door de eiwitten, dan de peulvruchten en tot slot de sla.

Masterchef en 24Kitchen

Estée Strooker (1990) verwierf bekendheid door in 2010 op 20-jarige leeftijd het Net5-programma Masterchef te winnen. Een jaar later opende zij haar restaurant ’t Amusement in haar geboortestad Arnhem. Sinds 2013 is ze actief als tv-kok bij 24Kitchen en schrijft ze ook boeken.

Reageer op dit artikel