nieuws

FAB Awards voor HMSHost

Restaurant 1358

HMSHost heeft in Geneve afgelopen week twee FAB Awards gewonnen, prestigieuze f&b prijzen in de reissector. Het duurzaamheidsbeleid van HMSHost werd bekroond, net als restaurantconcept Leon.

FAB Awards voor HMSHost

‘De bijzondere restaurants die we creëren en de merken waar we mee mogen samenwerken zorgen ervoor dat voor reizigers eten een culinaire trip en een echte ervaring wordt’, zegt Walter Seib, ceo van HMSHost International.

‘We zijn trots dat ons restaurantaanbod wordt erkend voor de leidende rol in onze branche en we zijn dankbaar voor onze partners die deze successen mogelijk maken.’

Twee awards voor HMSHost

Concept Leon op Heathrow Airport won de award voor Fast Food/Quick Service Resraurant of the Year 2016. Het menu en beleving bij Leon zijn internationaal, met een nadruk op gezond en groen eten. Volgens de jury is HMSHost erin geslaagd de bewust etende reiziger een goede keus te bieden en daarnaast het gevoel van reizen en onderweg zijn te integreren in het concept. Eind juli opent HMSHost overigens op Schiphol ook een vestiging van Leon.

Het bedrijf won ook de award voor het beste Corporate Social Responsibility Initiative of the Year 2016. In het jaarlijkse duurzaamheidsrapport van HMSHost wordt ingegaan op zowel de behoeften van eigen werknemers als van reizigers, waarbij wordt gekeken naar aspecten als sociaal en milieu.

HMSHost staat met een omzet in Nederland van 129,7 miljoen euro op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel