nieuws

Les Patrons Cuisiniers koken in Thailand

Restaurant 1669

Chef-koks Martin Kruithof , Jarno Eggen, Cees Helder, Raymond Prinsen en Wilco Berends reizen in oktober af naar Thailand om daar samen met collega Henk Savelberg een diner te verzorgen voor 120 gasten in Savelbergs restaurant in Bangkok.

Les Patrons Cuisiniers koken in Thailand

Sinds Henk Savelberg Voorburg verruilde voor Bangkok, is de wens altijd geweest om samen met andere vrienden van Les Patrons Cuisiniers, ook Thailand te verrassen op culinair gebied. Savelberg is altijd lid gebleven van de culinaire vriendenclub.

120 gasten

Op zijn initiatief reizen daarom in oktober Martin Kruithof , Jarno Eggen, Cees Helder, Raymond Prinsen en Wilco Berends af naar Bangkok. Op dinsdag 25 oktober 2016 koken zij gezamenlijk een 6 gangen diner voor 120 gasten in het Oriental Residence Hotel, de plek waar Savelbergs nieuwe restaurant is gevestigd. Daarna reist het gezelschap verder naar Koh Kut, waar ze in het luxueze Soneva Kiri Resort, op zaterdag 29 oktober, nogmaals zullen koken, voor 60 gasten.

Reageer op dit artikel