nieuws

Metamorfose voor de Egelantier Breda

Restaurant 2579

Restaurant de Egelantier aan de Teteringsedijk in Breda heropende vorige week de deuren na een grondige metamorfose. Het oude interieur, met donkerrood als hoofdkleur, maakte plaats voor een licht interieur met frisse uitstraling.

Metamorfose voor de Egelantier Breda

In een week tijd werd het interieur door interieurbouwers IntoWood, Pretty4You en Select Totaal Bouw uit Etten-Leur aangepakt en vernieuwd. Mede-eigenaar Donny van der Weegen is enorm trots op het resultaat en kwalificeert zijn restaurant als huiskamerrestaurant. ‘De eerste reacties van de gasten zijn in ieder geval fantastisch. Eigenlijk is de Egelantier gewoon een compleet nieuw restaurant, qua interieur en uitstraling.’

Kruidenierswinkel

‘De bar lijkt door alle producten haast op een kruidenierswinkel’, aldus Van der Weegen.  Op het voormalige podium staan prachtige wijnrekken voor de openslaande vide-deuren die leiden naar het achterste gedeelte van het restaurant. gift-shop‘Daar stap je in een bibliotheek van kookboeken en historie van vroegere tijden. Veel hout en lichte kleuren sieren de Egelantier.’

Gift-shop

Het restaurant kreeg ook een gift-shop, waar huisgemaakte producten, zoals tafelgarnituren, dressings, meringues, cantuccini’s, maar ook cadeaupakketten met bier-, wijn- en koffie worden verkocht.

 

Reageer op dit artikel