nieuws

Nieuwe chef voor Tropen-keuken: Hans Ribbens

Restaurant 1308

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam heeft voor zijn hospitality services Hans Ribbens aangesteld als het nieuwe culinaire hoofd van de keukenbrigade; per 1 juli zwaait hij de scepter over de keuken voor KIT Meetings & Events en die van het grand café De Tropen.

Nieuwe chef voor Tropen-keuken: Hans Ribbens

Na Brasserie Halte3, het Scheepvaartmuseumrestaurant Brasserie Stalpaert en NH Amsterdam Centre Italiaans specialiteitenrestaurant Bice (nu Sogno), is Ribbens sinds 1 juli verantwoordelijk voor de keuken van KIT. ‘Het is een fantastische uitdaging. Ik kook graag in de open lucht, dat past goed bij onze internationale en multiculinaire ambities’, zegt Ribbens enthousiast.

Doelstellingen

Directeur Claire van Campen: ‘Met zijn ervaring van wat goed aansluit bij een multicultureel Amsterdam, is Ribbens een verrijking voor KIT. Samen gaan we de ambities en doelstellingen van onze hospitality services met veel plezier realiseren.;

Reageer op dit artikel