nieuws

Restaurant Het Veerhuys in Almere gesloten

Restaurant 2331

Restaurant Het Veerhuys in Almere is gesloten. Tot wanneer het gesloten blijft, is niet duidelijk. ‘De eigenaar is in een vergevorderde onderhandeling met een nieuwe exploitant’, zegt een woordvoerster van het restaurant.

Restaurant Het Veerhuys in Almere gesloten

Op haar website meldt het restaurant dat het een tijdelijke sluiting betreft vanwege een verbouwing. ‘Dat klopt ook, maar de eigenaar is ook in onderhandeling met een mogelijk nieuwe exploitant’, aldus de woordvoerster.

Sluiting

Wat de reden is van de sluiting? ‘Dat kan ik niet zeggen: het zal een samenloop van omstandigheden zijn; het vertrek van chef-kok Roderik Goores naar restaurant Johannes in Amsterdam, maar ook de mogelijk nieuwe exploitant die op de stoep stond.’

Gedwongen ontslagen zijn er niet gevallen. Dit omdat tijdelijke contracten afliepen.

Jonathan Zandbergen

Goores werkt sinds een maand bij restaurant Johannes. Hij nam in Het Veerhuys het stokje over van Jonathan Zandbergen, die toen vertrok naar sterrestaurant Merlet in Schoorl.

 

Reageer op dit artikel