nieuws

Restaurant l’Elefante Bianco zoekt opvolger

Restaurant 1523

Het Italiaans/Mediterrane restaurant l’Elefante Bianco in Laren zoekt een opvolger. Eigenaresse Hanny Wouters runt de zaak al 34 jaar en is er in geslaagd er een begrip van te maken in het Gooi. Nu ze de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, is zij op zoek naar een opvolger die de zaak zou willen voortzetten.

Restaurant l’Elefante Bianco zoekt opvolger

Eigenaresse Hanny Wouters is specifiek op zoek naar een opvolger die de strategie, als familierestaurant met veel persoonlijke aandacht voor gasten, wil voortzetten.

L’Elefante Bianco is één van de weinige restaurants waar er al sinds het begin rekening mee wordt gehouden dat het restaurantbezoek voor zowel ouders als hun kinderen een leuk avondje uit is. Deze aanpak, ondersteund door een aparte speelkamer met kinderbioscoop en professionele oppas, heeft ervoor gezorgd dat het restaurant populair is onder gezinnen.

Een van de betere Italianen

Het restaurant komt regelmatig in het nieuws, zoals onlangs nog met een recensie in de Gooi en Eemlander, waarin l’Elefante Bianco werd geprezen als een van de betere Italianen in het Gooi, en met een beloning voor de beste rode Italiaanse huiswijn.

Ook is er al meerdere malen op televisie aandacht aan l’Elefante Bianco besteed. Zo heeft Business-Channel op RTL7 bijvoorbeeld een item uitgezonden ter gelegenheid van het 33-jarig bestaan; en recent nog is er een deel van een uitzending van ‘The Voice Kids’ in het restaurant opgenomen met Marco Borsato.

Interesse? Stuur een mail naar elefante-bianco@zonnet.nl.

Reageer op dit artikel