nieuws

Tilburg krijgt eerste carpaccio-bar van Nederland

Restaurant 3482

In Tilburg opent in september de eerste carpaccio-bar van Nederland. Op het menu niet alleen flinterdun gesneden plakjes rundvlees, maar ook dun gesneden vis, groente en desserts. De zaak opent in Bank15, een pand waarin diverse creatieve ondernemingen samenkomen.

Tilburg krijgt eerste carpaccio-bar van Nederland

Samen met drie andere foodconcepten is Vittore C onderdeel van Bank 15. Bij dit project wordt maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd met commercie. Initiatiefnemers van de carpacciobar zijn Annelies Rottier en Nadia Ibrahim. Beide zijn student geweest aan de Rooi Pannen in Tilburg.

DamesBank15MissetHorecaMet vier foodconcepten in beeld gebracht gingen ze de straat op en de carpaccio kreeg het meeste bijval.


Vittore C serveert niet alleen ter plekke, gasten kunnen ook meenemen of op externe locaties gerechten bestellen. De naam van de zaak is afkomstig van de naamgever van de carpaccio, de kunstenaar Vittore Carpaccio.

Reageer op dit artikel