nieuws

Willem Neutkens Meest Markante Horecaondernemer Brabant

Restaurant 1088

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in Brabant heeft Willem Neutkens uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Brabant 2016/2017. Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017.

Willem Neutkens Meest Markante Horecaondernemer Brabant

Willem Neutkens is de man achter Wiba Horeca. Hieronder vallen Restaurant Woest, Bij de Neut, Woeste Burgers/Willy Nacho Street Food en Vershal Het Veem. De vakjury was lovend over het ambitieuze ondernemerschap van de markante horecaondernemer Willem Neutkens.

‘Nieuwe beleving’

De burgemeester van Eersel en juryvoorzitter Anja Thijs over de winnaar: ‘Willem Neutkens is een ondernemer met lef die het ene na het andere woeste, nieuwe concept neerzet. Met overtuiging van zijn eigen kracht en oog voor kwaliteit en duurzaamheid, zorgt hij steeds voor nieuwe beleving die zelfs voelbaar is op de toiletten. Hij weet kinderen, jongeren én oudere gasten aan te spreken op hun eigen manier. Hiervoor vertrouwt hij op zichzelf maar ook op zijn medewerkers; hij steekt veel energie in zijn mensen, zorgt voor opleiding en inspireert ze om mee te denken. Hiervoor krijgt hij commitment. Kortom: je voelt aan alles dat Willem Neutkens over elke stap heeft nagedacht.’

 

Reageer op dit artikel