nieuws

Wolf Atelier introduceert Tartar-ia

Restaurant 1744

Nadat restaurant Wolf Atelier van chef Michael Wolf onlangs volledig werd verbouwd, lanceert hij Tartar-ia. Naast de normale lunchkaart hebben gasten nu ook de keus uit verschillende vlees, vis of vegetarische tartaren in diverse formaten.

Wolf Atelier introduceert Tartar-ia

Naast tartaar worden er ook bijgerechten en bites geserveerd. ‘Samen met een selectie mooie wijnen en bubbels per glas, gin-tonics en sappen vormt dit een originele aanvulling op de huidige lunchkaart.’ Met de introductie van de  Tartaria speelt Wolf in op de toenemende vraag naar dit gerecht.

Tartaar-bereidingen

Wolf: ‘In Lissabon kwam ik bij toeval bij een klein restaurantje dat geheel gewijd is aan diverse tartaar-bereidingen. Als echte liefhebber wist ik gelijk dat ik dit ook in Amsterdam wilde introduceren.’ Wolf serveert naast een klassieke en Aziatische steak tartare, tartaren van zalm, tonijn, gegrilde groenten en van aubergine. De gerechten zijn vanaf € 10 in 100, 150 en 200 gram te bestellen.

Wolf Atelier

Wolf Atelier is gevestigd op een monumentale draaibrug naast Amsterdam Centraal Station. De van oorsprong Oostenrijkse Michael Wolf (32) leerde het vak bij Sergio Herman’s Oud Sluis (***) en Vila Joya (**). Ook was hij vier jaar verantwoordelijk bij Restaurant Envy.

Reageer op dit artikel