nieuws

Dj’s Mattie en Wietze openen restaurant

Restaurant 2582

Dj’s van Qmusic, Mattie en Wietze, gaan in Amsterdam een week lang een eigen restaurant runnen om geld in te zamelen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. De dj’s maakten dit bekend in hun ochtendshow op de radio.

Dj’s Mattie en Wietze openen restaurant

Het geld wordt besteed aan het innovatieve Virtual Reality-project (VR), waarmee familieleden live verbinding kunnen maken met kinderen in het ziekenhuis. Kinderen die aan een ziekenhuisbed gekluisterd zijn, kunnen daardoor weer even thuis  zijn, maar VR kan ook worden ingezet als medisch instrument.

‘Zelf serveren en proberen te koken’

Mattie en Wietze serveren tussen 17 en 23 augustus een driegangendiner voor €35 euro, maar hebben ook aan de kleintjes gedacht. Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus is er een lunchmogelijkheid met extra activiteiten voor kinderen.  Mattie en Wietze zullen zelf gaan serveren en ‘proberen te koken’ in hun pop-up Mattie & Wietze restaurant. Op de menukaart staan onder meer een klassieke carpaccio en een vis van de dag met snijbonen en wortel.

Mattie & Wietze, zijn iedere avond aanwezig, net als andere Qmusic dj’s. Daarnaast zijn er iedere dag optredens van bekende artiesten en kunnen gasten zelf ervaren hoe de wereld er door een virtual reality-bril uitziet.

Reageer op dit artikel