nieuws

Eindhovense restaurants bieden menu voor 5 euro

Restaurant 1680

Eten-bestelsite Hungry.nl is in Eindhoven een campagne gestart waarbij restaurants een maand lang speciaal samengestelde menu’s online aanbieden voor 5 euro. Veertig restaurants in Eindhoven doen mee met de zogenoemde ‘Hungry 5 euro Mega Menu’ campagne.

Eindhovense restaurants bieden menu voor 5 euro

Deelnemende restaurants zijn voor deze actie uitgedaagd om een tijdelijk actiemenu samenstellen met zo veel mogelijk eten én een drankje voor precies 5 euro. Hiermee krijgen inwoners van Eindhoven en omstreken de mogelijkheid om voor een klein bedrag kennis te maken met restaurants die ze nog niet kennen.

Eindhoven en omstreken

Sommige deelnemende restaurants bezorgen ook buiten Eindhoven. Zo kunnen inwoners uit bijvoorbeeld Nuenen, Veldhoven en Geldrop; ook profiteren van de campagne.

Lichtstad aan de beurt

Eindhoven is niet de eerste stad waar deze campagne is uitgerold. Utrecht was de eerste Nederlandse stad waar Hungry.nl deze campagne introduceerde in mei van dit jaar. Later volgde de actie in andere steden zoals Groningen, Delft en Nijmegen.

De 5 euro-menu’s bleken eerder in het buitenland al zeer succesvol. In de Ierse stad Limerick ontvingen restaurants 6 keer zoveel orders van nieuwsgierige eters, toen Hungry daar een soortgelijke actie organiseerde.

Een maand lang

De 5 Euro Mega Menu’s zijn tot medio september te bestellen in Eindhoven. Daarna verschuift de actie, waarbij vrijwel alle soorten gerechten besteld kunnen worden, naar een andere stad in Nederland. De actie geldt zowel voor afhaal als thuisbezorging.

Gratis nieuwsbrief Misset Horeca

Niets missen van Missethoreca.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; ruim 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Meld u hier aan

Reageer op dit artikel