nieuws

Gault&Millau uitreiking naar Jaarbeurs Utrecht

Restaurant 2116

De Gault&Millau uitreiking verhuist naar de Jaarbeurs Utrecht. Gault&Millau slaat de handen ineen met de vakbeurs Gastronomie en The Wine & Food Association. ‘Door het bundelen van elkaars krachten ontstaat er in Utrecht een nationaal top-event op het gebied van gastronomie.’

Gault&Millau uitreiking naar Jaarbeurs Utrecht

De vakbeurs Gastronomie wordt al zes jaar in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd. Wim Wamelink van Gastronomie: ‘De komst van Gault&Millau en de expertise van The Wine & Food Association (red: uitgever Gault&Millau Nederland, organisator Wine Professional en Fine Food Professional) betekenen een sterke impuls voor Gastronomie.’

Fine Food Professional en Gault&Millau

De Gault&Millau Awards zullen op de eerste beursdag van Gastronomie, op maandag 7 november, worden uitgereikt. Ook zal de Fine Food Professional worden geïntegreerd met Gastronomie in Utrecht. Dit zal komende editie al duidelijk zichtbaar zijn.

Samenwerking

Jan-Sebastian van Lissum: ‘Door de nieuwe samenwerking kan The Wine & Food Association jaarlijks twee grote vakbeurzen neerzetten met elk een eigen niche en brede landelijke dekking.’

Wine Professional blijft ieder jaar in haar gebruikelijke concept bestaan in januari, gelijktijdig met de eerste drie dagen van de Horecava in Amsterdam RAI.

Strategische stap

Gastronomie zal zich zoals de naam zegt met name richten op ‘fine food’. Voor The Wine & Food Association betekent de integratie een belangrijke strategische stap. ‘Wij verwachten veel kruisbestuiving.’

Reageer op dit artikel