nieuws

Hidde de Brabander krijgt eigen bakprogramma

Restaurant 1386

Patissier Hidde de Brabander krijgt een eigen bakprogramma op de kookzender 24Kitchen. De Brabander gaat voor de kijkers taarten, gebak en koekjes maken. Er staan 20 uitzendingen op de rol waarvan de eerste begin oktober 2016 te zien is.

Hidde de Brabander krijgt eigen bakprogramma

De tv-shows dragen de titel ‘De Brabander Bakt’ en de première is op 3 oktober om 18.30 uur op 24Kitchen.  Hidde de Brabander kondigt  de komst van zijn tv programma zelf aan op social media met de woorden: ‘Eindelijk mag het grote nieuws naar buiten. Ik krijg een eigen programma op @24Kitchen_nl. Zo ontzettend jubelend blij mee.’

Doel van zijn programma is om de bakliefhebber ook thuis met de juiste informatie een bijzondere creatie te laten maken. ‘In elke aflevering ga ik aan de slag met een nieuwe quilty pleasure en maak ik hoogwaardige patisserie toegankelijk’, zegt Hidde de Brabander 

Hidde de Brabander is de man achter patisserielabel ‘Dreams of Magnolia’. Door zijn brede opleiding in zowel banketbakkerij als in de betere restaurants heeft hij een mix gecreëerd om zijn patisserie in geheel eigen stijl neer te zetten. Naast het productieproces en eigen innovatie houdt Hidde zich bezig met productontwikkelingen voor verschillende andere bedrijven en geeft hij les op scholen in Nederland en België.

De Brabander was in de serie Hollandse Bakkers als eens te zien op het kookkanaal met een recept voor amandel-kersentaart met chocolade-whiskeycrème. Daarnaast was hij een van de presentatoren van ‘Bake my day’ op Net5. Tijdens de Gault Millau-lunch van 2016 nam hij het dessert voor zijn rekening. 

 

Reageer op dit artikel