nieuws

Nieuwe chef voor Bib Gourmand-restaurant Intens

Restaurant 2285

Remco Jansen is vanaf 1 september de nieuwe chef-kok van Restaurant Intens in Voorst.  Jansen werkte de laatste twee jaar voor Dining 56 in Arnhem en volgt bij Intens Rene Staartjes op. Staartjes is nu adviseur bij Rational.

Nieuwe chef voor Bib Gourmand-restaurant Intens

Intens is onderdeel van Wellness Resort en hotel thermen Bussloo in Voorst en in bezit van een Bib Gourmand van Michelin. Deze beloning voor een goede prijs-kwaliteit verhouding kreeg Intens in november 2015.

Intens staat wel op eigen benen en ook gasten van buiten kunnen er dineren.

Remco Jansen werkte voor zijn betrekking bij Dining 56 als chef de cuisine bij O Mundo en Restaurant Eatcetera in Hotel De Wereld in Wageningen. Ook werkte hij bij De Schelp en Brasserie de Jonge Enkeling in Velp en bij Giga’s op Landgoed Avegoor.

Aan het begin van zijn loopbaan was hij chef de partie bij onder andere De Kersentuin in Amsterdam en bij De Kromme Dissel in Heelsum.

Bib Gourmand-overzicht 2016

Bekijk het complete Bib Gourmand-overzichBib Gourmand-overzicht 2016t voor 2016 >>

 

Reageer op dit artikel