nieuws

Nieuwe eigenaar voor restaurant Tollius

Restaurant 1580

Barry Hamstra is de nieuwe eigenaar van Restaurant Tollius in Amersfoort. Hamstra werkte al sinds 2011 voor het restaurant. Daarvoor werkte hij onder meer bij Basiliek in Harderwijk en bij Salentein in Nijkerk.

Nieuwe eigenaar voor restaurant Tollius

Ook kookte hij voor Perron 4 / 5  in Amersfoort. Tollius was 23 jaar het domein van ondernemers Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies. Zij zijn nu exploitant van Hotel de Lochemse Berg – inclusief restaurant in Barchem.  Het hotel is in haar nieuwe vorm aangesloten bij QL Hotels.

Gertenbach en Van der Vlies maakten Hamstra twee jaar geleden samen met Sjef Verbruggen al verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de dagelijkse leiding.

Hamstra wil het bedrijf verjongen en gaat de (wijn)kaart aanpassen. Vanaf 4 september is de zaak ook op zondag open.

Reageer op dit artikel