nieuws

Pop-up restaurant voor chef-kok Steve Depp

Restaurant 2307

Het balkon van de Stadsschouwburg Amsterdam, beter bekend als het Ajaxterras, wordt op initiatief van Lightspeed omgetoverd tot een pop-up restaurant.

Pop-up restaurant voor chef-kok Steve Depp

Waar een aantal jaar geleden nog Ajax-spelers gehuldigd werden, kunnen op 23 en 24 augustus culinaire aanbidders terecht om hun smaakpapillen te laten huldigen door de Amsterdamse chef-kok Steve Depp.

Met pop-up droom waarmaken

‘Het is altijd al mijn grote droom geweest om een eigen restaurant te openen’, zegt chef-kok Steve Depp. ‘Met behulp van Lightspeed krijg ik nu de kans om een paar dagen proef te draaien dankzij het pop-up restaurant. Koken is altijd al een passie van mij geweest. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het blijven verrassen van mensen door heerlijke gerechten te bereiden, en te experimenteren met unieke combinaties. Ik zal dit verrassingselement ook zeker toepassen.’

Reageer op dit artikel