nieuws

Succesfactor-award voor vers- en gezond foodconcept Eazie

Restaurant 1482

Foodconcept Eazie uit Den Haag is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de ‘Healthy Foodbranche’. De jury looft de de keten met gezonde en verse maaltijden om ‘haar innovatieve aanpak en uitgebreide kennis’.

Succesfactor-award voor vers- en gezond foodconcept Eazie

Eazie Den Haag BV is opgericht in 2011, maar vindt zijn oorsprong in 2008. Het bedrijf exploiteert als franchiser twee vestigingen in Den Haag. De Eazie-keten bestaat sinds 2004 en telt vandaag de dag 14 vestigingen. Het is een ‘vers en gezond foodconcept’ voor wokmaaltijden, salades, wraps, smoothies en meer. De keten, met inmiddels veertien filialen wil met een snelle service de de mogelijkheid bieden om ‘binnen een druk leven toch een goede en bewuste maaltijd binnen te krijgen.’

Succes Award

‘Eazie Den Haag weet zijn uitgebreide vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid!’, aldus de nominatiecommissie. Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een Succes Award wordt op basis van strenge selectiecriteria toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro. Op zaterdag 27 augustus 2016 is branchewinnaar Eazie te zien bij De Succesfactor op RTL7.

 

 

Reageer op dit artikel