nieuws

Twee nieuwe locaties voor all inclusive-zaak Watertuin

Restaurant 2910

Het all inclusive restaurant Watertuin krijgt er dit jaar twee nieuwe vestigingen bij. Naast de bestaan zaken in Naaldwijk, Spijkenisse en Schiedam opent Watertuin ook in Hendrik-Ido-Ambacht en in Bergen op Zoom. Het totaal aantal vestigingen komt hiermee op vijf.

Twee nieuwe locaties voor all inclusive-zaak Watertuin
Watertuin Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom komt een Watertuin in het gebouw van de oude Suikerfabriek ‘De Zeeland’. Het industrieel gebouw heeft begin vorige eeuw dienst gedaan als Suikerfabriek. De gebouwen die zijn overgebleven zijn gerestaureerd. De Zeeland is nu een overdekt winkelcentrum met o.a. een AH, de Action, bowlingcentrum, Praxis, Etos als aanvulling op de reeds bestaande woonboulevard.

Watertuin in Hendrik-Ido-Ambacht

In het najaar opent Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht haar deuren op de 1e verdieping van het voormalige horecapand Indonesia,  naast Winkelcentrum de Schoof.

De Watertuinen werken met live cooking en buffetten. Ook koffie, thee, fris, wijn en bier zit bij de prijs in. In het weekend betaalt een volwassenene voor een diner van twee uur 35,95 euro. Drie uur kost 40,95. Verlengen met een half uur is ook mogelijk. Een lunch door de week, zonder alcohol, kost voor twee uur voor een volwassene 19,95 euro. Ontbijten kan er voor 9,95.

Op het drankenbuffet staan alcoholische en non-alcoholische dranken (fris, jus, koffie, bier en wijn), die men zelf kan pakken. Voor gedistilleerd en flessen wijn is er een aparte drankenkaart die je bij de receptie kunt kopen.

Bekijk hier foto’s van Watertuin Schiedam.

Reageer op dit artikel