nieuws

Brasserie Flo verkozen tot ‘Fijnste Franse Restaurant’

Restaurant 975

Brasserie Flo Maastricht, onderdeel van Hampshire Hotel, heeft de publieksprijs voor Fijnste Franse Restaurant van Nederland in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door het magazine Leven in Frankrijk.

Brasserie Flo verkozen tot ‘Fijnste Franse Restaurant’

Met een overgrote meerderheid van de stemmen mocht Brasserie Flo Maastricht de publieksprijs in ontvangst nemen. Bij Brasserie Flo Maastricht kan men zich even in Frankrijk wanen en daarmee is het het favoriete Franse adresje voor veel stemmers.

De publieksjury bestaat uit lezers van het magazine Leven in Frankrijk en de gasten van Brasserie Flo. De juryprijs werd in de wacht gesleept door Brasserie Bardot in Breda. Sita Tadema, manager van Hampshire Designhotel & Brasserie Flo: ‘Deze titel is voor het hele team een fantastisch compliment.’

Franse keuken

Brasserie Flo is een plek waar liefhebbers van de Franse keuken hun hart kunnen ophalen. Met de Plateaux Fruits de mer, steak tartare en vele andere klassiekers geserveerd in de unieke Franse sfeer is het publiek het er over eens dat dit het Fijnste Franse Restaurant van Nederland is.

Reageer op dit artikel