nieuws

Derde editie culinair visfestival Vissch

Restaurant 801

Staatssecretaris Martijn van Dam en wethouder Karsten Klein openen op 7 oktober de derde editie van het driedaagse visfestival Vissch op de Scheveningse visafslag.

Derde editie culinair visfestival Vissch
Foto: Sacha Grootjans

Vissch is een gratis toegankelijk festival dat Noordzeevis uit Scheveningen in de spotlight zet met foodtrucks en restaurants, muziek van lokale bands en singer-songwriters, workshops, kookdemonstraties en een vismarkt.

Noordzeevis

De derde editie van het driedaagse visfestival op de Scheveningse visafslag wordt afgetrapt met het fileren van een lokale Noordzeevis door staatssecretaris Martijn van Dam en wethouder Karsten Klein. Ook Jaap Wielaart, directievoorzitter Rabobank Regio Den Haag, zal toelichten waarom de Rabobank Vissch ondersteunt en gelooft in Noordzeevis uit Scheveningen.

Altijd als eerste op de hoogte van de leukste horeca events?

Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; ruim 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor!
Meld u hier aan

Reageer op dit artikel