nieuws

Derde seizoen Netflix’ Chef’s Table in première

Restaurant 1444

Het derde seizoen van de populaire documentaire-reeks Chef’s Table gaat vandaag, vrijdag 2 september, in première op Netflix. De serie staat ditmaal geheel in het teken van Franse chefs.

Derde seizoen Netflix’ Chef’s Table in première

Voor het eerst focust een volledig seizoen Chef’s Table zich op chefs uit één land, Frankrijk. In de vierdelige serie komen Alain Passard (L’Arpege), Michel Troisgros (Maison Troisgros), Adeline Grattard (Yam’Tcha) en Alexandre Couillon (La Marine) aan bod. De chef’s worden intensief gevolgd, geïnterviewd en geportretteerd. Bekijk de trailer hier.

Seizoen één en twee

Streamingdienst Netflix kwam in 2015 met de eerste serie Chef’s Table. Een enorme hit, met onder meer chef’s als Massimo Bottura, Magnus Nilsen en Dan Barber. In seizoen twee, begin dit jaar, werden onder meer Alex Atala, Grant Achatz en Dominique Crenn geportretteerd.

2017: seizoen 4

Er is ook al een vierde seizoen gepland en deze zal weer zo zijn als de eerste twee seizoenen. Zes chefs die individueel geportretteerd zullen worden in zes afleveringen. Het vierde seizoen zal in 2017 verschijnen. Daarin onder meer de Duitse topchef Tim Raue.

Reageer op dit artikel