nieuws

Élevé (*) ambassadeur Champagne Barons de Rothschild

Restaurant 847

Michelinsterrestaurant Élevé in WestCord WTC Hotel Leeuwarden is officieel benoemd tot vierde Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur van WestCord Hotels. Het ambassadeursschild werd deze week persoonlijk in ontvangst genomen.

Élevé (*) ambassadeur Champagne Barons de Rothschild

Baron Philippe Sereys de Rothschild, president van Champagne Barons de Rothschild, reikte het schild uit aan Harry en Jennifer Westers, directeur van Westcord Hotels: ‘Wij zijn zeer trots op deze benoeming en dat onze hotels goed vertegenwoordigd zijn in dit gezelschap ambassadeurs.’

WestCord Fashion Hotel Amsterdam, ss Rotterdam en Hotel New York waren al ambassadeur van het exclusieve champagnemerk. In totaal behoren 25 bedrijven in Nederland tot dit gezelschap, waaronder nu vier WestCord hotels.

Champagne Barons de Rothschild

Het champagnemerk is in 2005 ontstaan nadat drie takken van de Rothschild familie samen gingen werken om een exclusieve champagne te produceren.

Reageer op dit artikel