nieuws

Foodora brengt ouderen verkoeling met ijs

Restaurant 668

Op de heetste 13 september dag ooit gemeten in Nederland, bracht fietsbezorgservice Foodora een special delivery naar de ouderen van verzorgingstehuis De Rietvinck in Amsterdam. Zij konden op deze hete nazomer dag wel wat verkoeling gebruiken.

Foodora brengt ouderen verkoeling met ijs

De bezorgers brachten per fiets ijsjes van ijssalon Metropolitan bij de ouderen langs. De Amsterdammers op leeftijd konden de traktatie wel waarderen, want het kwik steeg tot 31 graden.

Extra’s

Vincent Hosman, Country Manager bij foodora: ‘Vandaag wilden we een special delivery bezorgen bij een groep mensen die met dit bijzondere weer wel wat extra’s kunnen gebruiken. De positieve reacties van de bewoners van De Rietvinck waren hartverwarmend.’

Reageer op dit artikel