nieuws

Kruidvat komt met nieuwe restaurantactie

Restaurant 7144

Kruidvat brengt in samenwerking met BonChef.nl een nieuwe restaurantactie op de markt. Via de drogisterijketen kunnen eigenaren van een Kruidvat-klantenpas, middels speciale activaticodes een gratis tweede hoofdgerecht bij deelnemende restaurants krijgen.

Kruidvat komt met nieuwe restaurantactie

De actie loopt van 26 september tot en met 31 maart 2017.

Reserveringen via actie accepteren

Hans Schneider directeur van BonChef.nl: ‘Uit gesprekken bleek dat restaurateurs het belangrijk vinden dat de actie voor de gasten zo laagdrempelig mogelijk is, maar dat het ook geen omzet op toch al drukke dagen afneemt van de restaurateurs.’Bonchef zegt dit te hebben meegenomen in de actie. ‘De belangrijkste doelstelling is om zoveel mogelijk nieuwe gasten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende restaurants. Daarnaast kunnen restaurateurs zelf bepalen op welke dagen zij reserveringen via de actie accepteren.’

Klanten van Kruidvat kunnen met hun geregistreerde ‘Jouw extravoordeelkaart’ in de weken van 26 september tot en met 9 oktober de Diner activatiecodes verkrijgen. Deze codes zijn tot en met 31 maart 2017 geldig en geven recht op een tweede hoofdgerecht gratis bij deelnemende restaurants in het hele land. De actie is alleen geldig voor reserveringen die via jouwdiner.nl worden gedaan.

Zelf bepalen wanneer en hoeveel

Restaurateurs bepalen zelf wanneer en hoeveel plaatsen zij beschikbaar stellen voor gasten die via de actie bij hun restaurant willen reserveren. ‘Bovendien kunnen restaurateurs dit in BonChef.nl op elk moment wijzigen, zodat zij kunnen inspelen op de actuele bezetting van hun restaurant.’

Reageer op dit artikel