nieuws

Laatste voorronde NK Oestersteken

Restaurant 942

De laatste voorronde van het NK Oestersteken vindt op 20 september plaats tijdens Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Dan wordt gestreden om een plaats in de finale die op 10 oktober plaatsvindt tijdens BBB Maastricht.

Laatste voorronde NK Oestersteken

Deelnemers staan voor de uitdaging om zo snel mogelijk 30 Zeeuwse platte oesters te openen. Een driekoppige jury uit de gastronomische wereld controleert de plateaus met oesters op details en kwaliteit van het openmaken. De juryleden controleren bijvoorbeeld op gruis, bekijken of de oester is losgesneden en of deze nog heel is. Deelnemers aan de finale in BBB Maastricht maken kans op deelname aan het EK en WK.

Koks kunnen zich nog zich gratis aanmelden voor de laatste voorronde.

Reageer op dit artikel