nieuws

Nieuwe uitstraling en teamleden voor  Avant-Garde Van Groeninge*

Restaurant 999

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven heeft tijdens het zomerreces een opfrisbeurt gehad. Het met één Michelinster bekroonde restaurant van Johan van Groeninge heeft voor andere kleuren gekozen en nieuwe moderne kunst. Ook zijn er nieuwe teamleden aangetrokken. 

Nieuwe uitstraling en teamleden voor  Avant-Garde Van Groeninge*

‘Veertien jaar geleden was het grijs en paars, daarna tijdens ons tienjarig jubileum hebben we gekozen voor tinten groen. Nu hebben we gekozen voor grijs en zwart. Het geeft het restaurant een stoerder en moderner aanblik’, licht eigenaar Johan van Groeninge de veranderingen toe.

‘Alle muren in het restaurant zijn opnieuw geschilderd, van het toilet tot de hal naar de bestuurskamer van PSV. Het is allemaal opgefrist. Verder zijn de plantenbakken veranderd en staat er een nieuwe middentafel in het restaurant’, vult dochter Chantal Elias-Van Groeninge aan.

Johan van Groeninge, die gek is op moderne kunst, heeft nieuwe kunstwerken aangeschaft. Bijzonder is het kunstwerk van de Chinese kunstenaar Zhuang Hong Yi die een muurobject met rijstpapier heeft gemaakt. Door de kleurschakeringen verandert het kunstwerk als je er voorbij loopt.

Teamleden voor Avant-Garde van Groeninge

Niet alleen het interieur is opgefrist. Ook zijn er personele mutaties die ervoor zorgen dat er een frisse wind waait door het restaurant. Het keukenteam, dat onder leiding staat van Johan van Groeninge en zijn vaste chef Aswin van Dongen, is versterkt met drie leerling-koks. Daarnaast zijn Maikel Ginsheumer als sommelier en Monique Rombouts als gastvrouw/maître aangetrokken.

 

 

Reageer op dit artikel