nieuws

Niven Kunz kookt live in groentekas op Gastvrij Rotterdam

Restaurant 969

Sterchef Niven Kunz kookt live in een groentekas tijdens Gastvrij Rotterdam van 19 tot en met 21 september. Op de horeca vakbeurs bereidt de chef-kok van Restaurant Niven in Rijswijk live een viergangenmenu.

Niven Kunz kookt live in groentekas op Gastvrij Rotterdam

Topchef Niven Kunz is groot fan van koken met groenten in de hoofd- in plaats van bijrol. Hij hanteert het 80/20-principe en kookt met 80 procent groenten en 20 procent vlees of vis. Kunz kookt niet alleen voor zijn aanwezige gasten, maar gaat ook graag het gesprek aan. Hij vertelt over zijn filosofie en beantwoordt vragen.

Pop-up

Het pop-up restaurant staat opgebouwd in de kas van groenteleverancier Van Gelder in hal 3, stand 17. Iedere dag vanaf 11:30 kookt Kunz negen keer achter elkaar een vier-gangen lunchmenu. Iedere sessie duurt ongeveer een half uur.

Reageer op dit artikel