nieuws

Pand10 start derde pop-up in hotel De L’Europe

Restaurant 1072

In Pand10 wordt gestart met een derde pop-up in hotel De L’Europe in Amsterdam. Richard van Oostenbrugge, chef van Bord’eau – het tweesterrenrestaurant van dit hotel – is culinair adviseur bij restaurant Miss Mexico.

Pand10 start derde pop-up in hotel De L’Europe

Thomas Groot, wordt executive souschef. Verder bestaat het keukenteam uit een kok van Bord’eau en een kok van Hoofdstad Brasserie.

Mexican Street Food en cocktails worden in Miss Mexico geserveerd. Het pop-up restaurant in Pand10 opent haar deuren van 23 september tot en met 18 december.

Menukaart

Op de menukaart staan spicy botana’s, Mexican barbecue, ceviches van zalm en tonijn op Mexicaanse wijze bereidt, ‘burned octopus’ en chorizo geserveerd met sour cream en gepekelde cactus. De bartenders bereiden daarnaast bijzondere cocktails, waaronder de Margarita slush puppies.

Miss Mexico is drie dagen in de week geopend, van donderdag tot en met zaterdag. De donderdag is bestempeld als Taco Thursday, dan kunnen gasten drie taco’s voor de prijs van twee halen. De vrijdag wordt ingeluid met tequila en zaterdag staat het Sol biertje centraal tijdens ‘Sol-o-noche’. Daarnaast zullen er meerdere Mexicaanse fiesta’s gepland worden.

Richard van Oostenbrugge

Chef Richard van Oostenbrugge startte eerder in Pand10 twee pop-ups. Eind vorig jaar ging de chef van Bord’eau los met bier en bijpassende gerechten, daarna stonden kip en ‘coqtail’ centraal in Chicks & Coqs.

Reageer op dit artikel