nieuws

Pierre Gagnaire*** kookt voor het eerst in Nederland

Restaurant 3616

De Franse driesterrenchef Pierre Gagnaire komt dit jaar naar Nederland. De chef kookte nooit eerder op Nederlandse bodem. Hij komt nu over om samen met Richard van Oostenbrugge** van Bord’Eau het vijfjarig jubileum van het Amsterdamse restaurant te vieren.

Pierre Gagnaire*** kookt voor het eerst in Nederland

Pierre Gagnaire (Hotel Balzac in Parijs) en Richard van Oostenbrugge koken samen in het tweesterrenrestauarnt Bord’Eau van Hotel de L’Europe op zondag 20 november en maandag 21 november. Ze serveren een acht gangen diner inclusief aperitief en wijn.

Het diner kost per couvert 280 euro, exclusief dranken. Een wijnarrangement is optioneel verkrijgbaar vanaf 120 euro.

Over Pierre Gagnaire

Gagnaire begon zijn kookcarrière in zijn eigen woonplaats St. Etienne, waar hij bekroond werd met zijn eerste drie Michelinsterren. In zeer korte tijd opende hij steeds meer restaurants op diverse plekken in de wereld. Naast zijn bekendste driesterrenrestaurant in Parijs aan de 6 Rue Balzac is de naam van Gagnaire verbonden aan diverse restaurants over de hele wereld. Hij is betrokken bij Sketch in Londen, bij een tweede zaak in Parijs, bij ‘Twist by Pierre Gagnaire’ in het Mandarin Oriental in Las Vegas. Daarnaast heeft hij nog locaties in Seoul, Dubai, Tokyo, Hong Kong en Danang.

Bekijk hieronder twee video-interviews die Misset Horeca eerder had met Richard van Oostenbrugge.

 

Reageer op dit artikel