nieuws

Ricardo van Ede opent Bockbierseizoen in tijdelijk restaurant

Restaurant 1059

Ricardo van Ede (chef-kok bij Hangar) trapt op 3 okt het Nederlandse bockbierseizoen culinair af met de opening van het eerste tijdelijke bockbierrestaurant van Nederland.

Ricardo van Ede opent Bockbierseizoen in tijdelijk restaurant

Ricardo van Ede heeft de afgelopen jaren zijn strepen onder meer verdiend bij restaurants als Neva, Ricardo’s in Odeon en Nevel. De afgelopen tijd werkte hij korte tijd bij restaurant Hoogendam en sinds maart van dit jaar bij café-restaurant Carels.

Biersommelier

Restaurant Hangar in Amsterdam zal alleen in de maand oktober op iedere zondag in het teken staan van dit bijzondere seizoensbier. Biersommelier Jet van der Griendt heeft passende bockbieren geselecteerd. Van grote tot kleinere opkomende merken.

Reageer op dit artikel