nieuws

Start Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016

Restaurant 1264

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016 gaat op 1 september van start. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert de verkiezing.

Start Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016

De verkiezing gaat van start met de nominatieronde. Docenten van ruim veertig mbo-scholen nomineren de leerbedrijven waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel. Ook leerlingen kunnen hun beste leerbedrijven nomineren via de website. Docenten en leerlingen hebben tot 14 oktober de tijd om leerbedrijven te nomineren.

De verkiezing

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horecasector hebben onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel. Ricardo Eshuis, Directeur SVH: ‘Erkende leerbedrijven zijn essentieel om nieuwe generaties klaar te stomen voor een carrière in de horeca. Het is zaak om als branche gezamenlijk te blijven streven naar topkwaliteit. Daar dragen we met de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca graag ons steentje aan bij.’

Restaurant Vroeg in Bunnik won vorig jaar de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015. Tip van dit beste leerbedrijf lees je hier.

Genomineerde leerbedrijven

Genomineerde leerbedrijven worden aangemoedigd om het beste uit de verkiezing te halen, met een account waarin per leerbedrijf een accountbeheerder zorgt voor het compleet maken van de nominatie en het invullen van de beoordelingen door docent, leerling en leermeester. Ook is de tussenstand te vinden en zijn online promotiemiddelen, tips en trucs te downloaden. 

Prijzen 

De winnaar mag niet alleen een jaar lang de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2016 dragen, het bedrijf wint ook de trofee en een opleidingsbudget van € 1000,- en mag een dag meelopen met een SVH Meester. Bovendien mag het leerbedrijf een persoon afvaardigen voor de branchevaststellingscommissie van SVH waarin hij samen met andere grote branchepartijen een belangrijke stempel drukt op het vaststellen van de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche. De nummers 2 en 3 krijgen een opleidingsbudget van respectievelijk € 600,- en € 300,-. De winnaar van de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2016’ wordt bekend gemaakt op de Horecava, waar eveneens de prijzen aan de top 3 worden uitgereikt.

Meer informatie op Besteleerbedrijfhoreca.nl.

 

Reageer op dit artikel